Thursday, February 4, 2010

Why I like it longer a.k.a kenape aku suka panjang O____O" hohohoh

jap..jap..jap..sebelum meneruskan pembacaan sila tutup mata anda sume.......dah kee?.eehhhh!!??.... CHOP!! CHOP!!....jangan buat kerana jika anda menutup mata bagaimana anda nak membaca apa yg saya tulis dan apa yg sepatutnya anda perlu bayangkan (-_-").......cehh!!

ok.. just bayangkan~~...di tangan anda sekarang ni ada  sebiji handphone yang sangat selesa di gengaman dan  panjang dan mempunyai skrin SEBESAR 4.0 inci dengan high-definition LCD with an 800 by 345 pixel yang membolehkan anda melihat video @  gambar atau main games dengan sangat ceria kerana gambar sangat menarik pastuh dia sangat sangat slim..dengan kekemasan warna hitam dan dihighlight dengan warna merah yang sangat detail dan dengan  fungsi yang sangat menawan hati dimana anda boleh mengaccess internet dan mempunyai ciri yang sangat SANGAT changgih dan meletopsss dan cun dan gempak dan elegant!!!!!.......sangat sangat teruja kan!!!!!.. dan sangat banyak perkataan sangat disitu untuk melambangkan yang ianya SANGAT hebat!!!! *_________*

noww..lap air liur anda yg dah meleleh tuhh!!!....chop chop..jangan gelabah..saba..saba..yekk...kerana apa yang anda bayangkan tadi anda boleh mendapatkannya dengan memiliki handphone LG Chocolate BL40 yang ada dipasaran sekaranggg!!!!!  WWOOOHHOOOOO!!!!...YESS my dearr ~~~handphone LG Chocolate BL40  memiliki setiap ciri-ciri yang anda banyangkan diatas tuh!!!!....bestttt giilerrr!! jom kita mengexplore lagi kehebatan LG Chocolate BL40 nihh!!!>>>>>


cb anda lihat bentuknya tuh...sangat SANGAT cun kan!?....hohohohoho..sama cun dengan model tuh..slim and chic..T_T...sangat selesa di gengaman dan juga di handbang or poket anda... ;-)


dengan fungsi sesentuh pada screen memudahkan anda mengscroll setiap 'menu' yang ada...(ok..bukan menu utk order makanan tuh yekk T____T) so..anda takperlulah nak sakit2 jari menekan2 keypad ..hehehehhe


dan lagi.uiksss ader lagi tau...jangan bangun lagii
..dgn saiz screen yg sangat besar itu anda dapat melihat video dan mengacces internet dengat sangat smooth and selesa...wohwohwoh..sangat menarik bukan...update blog pakai handpon ni pon boleh!!!...hhuhuhuhuhuu...sangat berbaloiii untuk dimiliki.....T____T

dan yang lagi menarikk...mase anda sedang mengacces internet anda boleh mangsplitkan kepada 2 windows bagi memudahkan anda berurusan!!! sangat menarik dan changgih sungguh kann.....!!!! ( dah tak perlu nk tutup windows tu utk bukak windows ni..ibaratnya membuat 2 keje dalam satu masa..menyelam sambil minum air..yehyehyehyeh...akhirnya aku dpt juga jumpe peribahasa yng sesuwai..erkk?? sesuaike???...)

seee...lihatlah dunia...
screennya yg besar dan maha hebat itu juga dilapisi dengan glass yang tahan lasak dan yang lagi hebat ianya membantu menambahkan lagi keaslian dan kecantikan gamba atau video yang anda lihat dan yang pastinya ianya sangat SANGAT Elegent sehhh!!...


dan yang lagi bestnya....LG ni sangat perihatin kepada mereka2 yang sangat busy macam kita ni (or malas macam saya ni) dengan memberikan kemudahan COPY AND PASTE dengan menggunakan sentuhan jeee tau!! see LG mmg sangat baik hati and sangat perihatin seehhhh!!... tak payah lerr nak  type panjang lebar lagi....sentuh je kat screen tuh pada mana2 ayat yang anda suka di mana2 web, then copy ,pas tuh paste je kat mane2 tempat yg anda suka...wohh..wohh..wohh..sangat bagusSS and sangat cepat!!..kalah mamak buat kopi kat kedai kopi puteh...(-_0").. (ada kaitan kah?)


wohwohwohwoh....cuba anda lihat saiz-saiz tersebut......sangat diluar jangkaan sungguh...sangat nipis dan sangat ringan dan yang pasti..benda sekecil ini mempunyai BESAR manfaatnya....ibaratnya..anda boleh mengantikan dvd or tv or pc di rumah anda itu dengan handphone ini kerana kecanggihan dan kesempurnaanye tuh.(ok..klu anda betul2 tuka tv or dvd or pc anda kat umah tuh, boleh lah sedekahkan kepada sy yekk hukhukhuk)...uiksuiksuiks....dan yang pasti, anda tidak akan memandang yang lain lagi...hehehehehe...



LG Chocolate BL40  memang sangat best!!

5 comments:

ween said...

nice entry, wish u BEST of luck Adni :)

still me..A.D.N.I said...

thanks ween....hukhukhuk

sop said...
This comment has been removed by the author.
sop said...

good luck

still me..A.D.N.I said...

alalalal..chomel2..
thanks sop...hihihi

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner