Friday, February 5, 2010

test...test..test,......

cubaan 123.......

cehcehcehceh!!! pc aku telah memboikot tuannya laa!!!
setiap kali aku nk tgk blog ,dia cm bg "blank" je kat aku!!!...
dari hari sabtuuu plk tuhhhh!!!!......
dia tak bagi aku seronggg lagiii!!!!
WAAAHHHHHH!!!.........

aku dah jadi separuh tak terurus nieh!!
macamner aku nak update blog? camner aku nk update Fb?..camner aku nak harvast segala tanaman aku kat FB???...camner aku nak invite org or add org kat FB???...camner aku nak merepek lagi klu pc tak leh nk bukak?!....camner aku nk mengomen org pye blog? camner aku nk shoping a.k.a cuci2 mata tgk baju2 or tudung2 or kasut online? camner camner CAMNERRR!!!....

wahai Pc kesayangan kuuu.....
tahukah kau bahawa setiap hari aku membelai-belai monitermu....setiap hari akan ku pastikan tiada habuk walau sebesar hama pon melekat kat ko...sampai sanggup lagi aku p kuarkan duit beli vacum kecik khas utk keybord and moniter semata2 utk memastikan ko bersih dengan bayaran ansuran 3x?...ko tidak tahu semua itukannn??~~~~ohh....sungguh syahdu laaa....aku sangat2 berkorban demi ko pc kuu....tp beginikah cara ko melayan dan membalas segala kebaikan dan pengormanan ku??!!!....sangat sedeyyy....nampaknye..sampai sini je lah hubungan kite..petang ni aku nak call BTM kasi tuka ini pc dengan yg baru...hahahahhahah

lepasni aku sayang kat pc lain plak daahhh!!...huhuhuhuhu..papai pc ku  ..tata..




2 comments:

sop said...

test blk mata, kot2 mata yg dah kelabu sbb selalu sgt tgk PC..heheheh
kidding...
biasa la, dah selalu guna, pasti jam. good luck dgn pc baru

still me..A.D.N.I said...

sop:erkk...betulkah?? uikss..klu betul kelabu orite la tuh..takyah pki lance kaler2 lagi..hohohoho...
bad newssss....BTM tak bg pc baruuu~~~~woooooo...sedeyyyy!!!!!

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner