Tuesday, February 16, 2010

aku akan berubah!!!!

wahwahwah!!!! tajuk entry yang tak bleh blah dari aku...hahahhahaha...ni sume gara-gara aku sangat jales tgk blog org yang sentiasa mengupdate blog dia dgn mengpost segala macam entry yang sangat2 ngetop sampai rase cam nak tiru2 bulat2 petak2 lonjong2 je segala macam ayat dan juga tajuk dan juga gambar......(baca dgn sekali nafas..... T____T ) ...wahhhhhhhh.....sampaikan mase aku menaip entry nie pon aku masih lagi bukak tutup blog membe yg dah disenarai pendekan tuh untuk bagi mood......( time nie lah tibe2 je aku rase hp LG cekelat tuh cam sangat berbaloii..............)

sekarang nie, dgn azam yg kuat dan semangat yang waja!! aku nak update blog aku hari2!!..wohwohwowhhh!!! hari2 tuhhh!!! dah tentu2 aku akan mengupdate kat opis dan dah tentu2 boss aku akan berangin je dgn aku sbb sibok megupdate blog sampai malas nak buat surat!!.....cehh!!! aku benci tul nak buat surat laa!!.bende yg aku paling malas nak buat tuh la dia...menatng tuh lahhh!!!!..aku igat lagi mase aku kecik2 dulu..disebabkan kemalasan tahap cipan pye, sampaikan dulu nak tulis surat cinta mase darjah tiga pon aku suh kawan aku je yg tulisss...hasilnyaaa....satu sekolah tau aku dok usha mamat tuhhh...hohohohoho..gelemer wehh time tuh!!!! *bangga* hahaahahahaha....!!!!

to my bossss....plss jgn srh sy buat surat yekkk...sy sangat malas nak buat surat..lagi pon klu buat surat nie adalah sangat membazir...membazir kertas, ink dan juga tenaga dan masa boss utk megupdate sbb dah tentu2 sy buat cincai boncai jee and dgn harapan boss akan semak dan edit balikkkk.....membazir tuh amalan setan bosss...klu kita email je kan bestttt...tak pon kite FB je dgn menteri tuh..sume menterikan dah ader FB.....boleh ke bosss??? cadangan saya ni meletop jugak tau bosss.........T_T

*
*
*

v(-_-")v

*
*
*

ade sedikit lencongan disitu dan aku terpaksa membuat pusingan U...
*
*
*
*
berbalik semula dgn azam aku tadi....
YESSSS!!!! aku sgt berazam nak update blog aku tuh hari2!
YEEAYYYYY!!!!!
*
*
*
*
*
*
ok ..dah malas ..aku dah takde idea..
nak tido sambil bace komik untk entry besok and ilham utk jawab exam..
*
*
*
*
*
tapi sebelom tuh!~~~
masih terigat lagi kate2 nasihat boss aku tuhh....
"awk taknpayah bace buku la adni...rata2 yg lulus sume tak bace buku...dulu mase saya jwb exam pon tak bace buku...lulus jee..kwn saya pon same..tak bace buku and lulus..so awk pon tak payah la bace...lagipon dah last minit niii....."
(kata-kata yg dipetik oleh boss aku sendiri)
*
*
*
*
dgn ini aku mengistiharkan!!!!!

....dadu pada esok hari!!!
hahahahahahah!!!!!!

(-_-)  zzZZz

eh tak boleh tido lagiii!!!..kene potong pemadam buat petak2 utk dadu besokk!!!!!!!...alamakkkk nebesnyer nak potong pemadam tuhhh!!!!







4 comments:

sop said...

last minit study selalu masuk byk. ingat masa study dulu, esok exam, mlm ni baru study. pas exam sumer pengsan

still me..A.D.N.I said...

uiksss...dasattt sehh!!!...tips tuh menjadi klu betul2 study....msalahnyaa..synie lgsg tak study..!!!hahahahah...sgt nekad laaaa

xetxet said...

hahaha. hebat tu nasihat boss awak. kirim salam kat dia. haha

still me..A.D.N.I said...

hebat ke...???
awk pasti keee???
adakah betul tindakan dia dan adakah betul tindakan sy mengfolow nasihat dia tuhh...?? tibe2 je rase cam gelap mase depan aku.......

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner