Tuesday, October 6, 2009

ErKK??!!...Aku PeniN-PeNin2 Lalat laA.....


alopsssss....salammm....namastee..
dh sebulan aku tak menulis utk entry baru ekss..
dari puase sampai la ke raye nie..
dalam pale hotak aku ader banyak bende yg nak di kabokan..
tp tak tau nak start dari mane laa..
blurrr semacam jeee..
aduiii....
selame nie asik je la bace entry org...
hari nie akan ku cube masukan segala entry utk sebulan dalam 1 page
hehehehhehehehe
jgan lebam mate bace dah la ek


cup cake yg aku buat sehari sebelom puase..punye la jenuh aku sediakan bahan
tp cume leh dapat 15biji je...hummmm...
asalnyer bukan la nk buat botak cam tuh..
igtkan nk la letak cokelet ganeche...tp tak sempat nk buat dh abis lesap sume..
nampak sgt lah sedap...
hihihi9hiihhihihi



ni lah die umah yg penuh controversi..heheheh
bukan sbb ader Tuttttttttttttt...
tp umah yg aku dah grab mase puase yg pertame
hehehehhehe
akhirnnyaa...
ader gak aku harte....hehhehehehe
umah ni murah jeee
tp sbb die dekat dgn opis..so aku pon beli la tanpa pikir 2x..
sekarang nie loan bank dah approve...tgl nk tukar name jek
perabot dah beli...cume lom amek je kat kedai
hehehehehhehe
(perabot beli dulu dr umah...hehehhehe)
nt bile aku dh masuk umah tuh...
aku tunjuk kat sume ek...
hehehhehehehhehe




nie la die harta aku yg paling bernilai....
walaupon kadang2 goyah gak...tp alhamdulilah masih lagi bertahan...
dan tuh la die baju yang aku jahit sendiri..
sehari sebelom raye pon mengadap lagi mesin menjahit baju tuh
baju aku awl2 lg dah anta butik siapkan...
tp malangnyer tak leh siap gak
terpaksela p masjid india petang tuh utk cari baju aku yg same kaler dengan depa
jenuh gak mencari..
siap melencong la p cari cd hindustan...
huhuhuhuhuhu
pagi raye aku masih lagi menjahit umah butang utk tersayang tuh..
mase tuh dah takde perkataan teliti..
yg ader HENTAM saje...
hahhahahahahahhaaha



kesayangan ku sibuk membace komik aku..
tp
alamakkkk!!...terbalik la sayang..!!~~~
takpe lah belaja tgk gamba ek...



nie bukan pic raye
tp aku nk masukkan gak sbb kesayangan ku nie npk cute dgn baju tuh
hehehheheeh



okh...yg nie gamba raye..malam raye keempat klu tak silap
kesayagan ku yg menayangkan giginyer bile bergambar..
pantang nampak kamera dihalakan kat die..
mesti tersenyum...
buat hati org yg menagkap gambar die terhibur...



comel tak saya?.....sy lah yusuf iskandar..sy ikut muka bonda sy atau ayah saya ek?

1 comments:

permata hati said...

hehe me the first...ann..anak ko ikut muka ko la...hehehehehe.
ko apa kabar...sibuk ke...wah2 rajin ko jahit baju...

rajinla ke blog aku kalau nk tau citer terbaru..huhuhu

http://dvillahati.blogspot.com

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner