Thursday, October 29, 2009

D.P.R Gathering....HuHUHUhUhUHUHU...Yg penuh DengaN KonTreVersi

salammm...
kali nie aku nak syer dengan sume pic2 mase gath aku yg pertame dgn
member2 yg same belajar kat poli dlu...
gamba nie dh lame terperam kat dlm pc aku
tak sempat2 nak update sbb bzz dgn keje dan umah
huhuhuhuhuhuhuhu
so hari nie tibe2 je dapat seru nak syer pic nie
hihihihi
selamat cuci mate la yek...


nie adalah barisan BFF aku
hihihihihihgihihihi....
BFF keee??



time dinner la kononnyer nie..
hehehehhe...
besh..macam2 gelagat ader
huhuhuhuhuh



pic nie same jee dgn yg atas tuh..
saje je boh 2x



menikmati makan malam....huhuhuhuhu
time tuh BBQ
aku igtkan kene panggang sendiri
rupener depa dh tolon panggangkan..
kol 5 depa dh setat bakar..
hasilner sume makanan tuh sejuk sbb kami stat makan kol 8
hampeh tulll
pas tuh tah ape2 je yg di bakarnyer
aduiiiiii!!!




meja utk org bujang....hahahahahaha



para-para sakura....
nampak tak budak pompuan yg pegang taddy bear tuh?
aku dgn die hampir2 lemas...pada ketinggian yg same plk tuh!!!
hahahahahahahahahaha
sib baik mak bapak die tak saman aku....
hehhehehehe.."sori pak...ngak sengaja loh"



tulang belakang program nie....taun depan klu buat lagi...
depa juga yg kami cari utk kerah segala tenaga
hahahahahahahah




bidadari DPR......huhuhuhuhuhu

*
*
*
soooo
tuh je laa yg aku nak syer..
name aku nak tulis panjang2 mmg tak laaa
lain entry kite sambung yek
chow!!!

2 comments:

permata hati said...

hee tembamnye ko ann..tu yg dh lama ke? ko dh kawin ke time tu?

still me..A.D.N.I said...

dah laaa.
tuh gamba sekaarng laa
tuh la rupe aku sekarang nie..
hahahahahaha

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner