Friday, June 1, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena






ermmm.....saya tau GA nie dari Belog nie belog sukehati.....takde sape2 pon tag saye...huhuhuhuhu..

tapi saya suka GA nie!!!!!.....

best best best!!

haaaa...lagi satu, saya join GA nie sebab nak bagi semangat berbelog semula....bagi aura tu datang kembali...dan juga saya tiuppkan aura yang sama kat cik Elina yekkkk.....FUUUUHHHHHHH~~~~~

hehehehe.....harap2 sampaii.....

dengan ini saya mengetag sahabat saya iaitu...jeng-jeng-jeng


sahabattt!!...korang kene join GA nie tauuuu.....huhuhuhuu...besttt!!


________________ lets click here to have 'owsome' deal http://milkadeal.com/r/53324 and also click the commercial too \/ \/

3 comments:

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

misskk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner