Tuesday, July 12, 2011

akhirnya....aku dan dia berpelukan...

ngeh..ngeh..ngeh....

saya ade sorang sahabat...sahabat nie saya jumpe time belajo dulu...saya kawan dgn dia setat hr pertama lagi kami jumpe, lagi pulak kami memang sebilik dan klu tak kawan dgn membe sebilik memang naya kan ,macamane nak mintak tolong dia temankan kita mandi di waktu malam dan mintak dia belanja time kita takde duit kan...betul tak betol tak???!!..hehehehe.....i luv u lah my frend..kawan saya tuh dia sangat sweet, chomel, manis mcm ikanmasin, kuat makan (see the kaitan dgn belanje mkn td...!!~~) mulut becok giler, cakap suke meleret2 tah ape2 jeh topik yang takde kaitan pon dia masokkan dalam perbualan tentang nasi ayam dan yang obvious sekali adelah...haloooo penakot giler ok..mmg blacklist dia klu mintak teman utk mandi malam...hampeh koooo!!!

nak cite ape yg kami dah buat bersama....isk..isk..isk...terlalu banyak..byk yg happy dari yg sedih...sahabatku, aku tau ko tgh bace sekarang ni..ko igt tak time kita berperang lampu dgn asrama lelaki? ko igt tak time kita sembunyikan kasot orang...ko igt tak time kita bersukan main tennis walhal ape pasal tenis pon kita tak tau and main pukul jeh mcm main badminton....ko igt lagi tak time kita dok menakel abang2 sepak takraw..ko igt lagi tak kita juga sibuk dok belajo bahase bisu sbb nak berkawan dgn budak2 bisu yang maha hensem itu?? ko igt tak?? ko igat tak sahabat ku?????.....hahahahahaha...heaven jeh time tuh......

so far lepas belajo kami dah jarang jumpe since masing2 dah berfamily and dah ade kerjaya yang perlu di titiberatkan....

but minggu lepas time hr ahad, tbe2 jeh kami bertentang mata selepas sekian lame tak jumpe...( ok lah ngaku lah...mmg lah tak jumpe bersemuka, tp kami selalu lah borak kat tepon dan kat belog nie) cheng...cheng..cheng (background music ala-ala dlm cite p.ramlie bile ade adegan cemas)....boleh lak kami terserempak kat kedai lampu.....

teruslah kami bersalaman dan berpelukkan dan berkasih sayang depan hubby kami.......hahahahaha....mesti depa kate 'pelik bini aku nie, dgn aku takdelak nak berkasih sayang dpn org ramai'....huhuhuhuhuhuh

bila saya tgk dia, tak byk berubah..dia msh comel,sweet, mulut becok, kurus berbanding aku yg debab dan muka bulat mcm duit 50sen and dia still ketot walaupon time ko jumpe aku tuh ko pki kasut tinggi godang!!!...hahahahahaha...yea sahabat ku...ko masoh ketot lagi..aku tetap bangga yang aku masih tinggi walaupon aku dah debab!! debab boleh kurus...ketot tak leh tinggi hokeyyyyy!!...hua hua hua hua hua.....gelak jahatttt!!!!

by the way sahabat ku, aku tau ko akan membalas entry aku nie dgn membuat isu yang same...tp kau tak heran, aku akan tunggu entry ko tuh jugak....aku rindu korang...still aku happy sbb dapat jumpe ko hr tuh...umah kita dekat...tp malas sungguh nak p kan.....isk isk isk..raye nie kot klu takde masalah kita berkunjung-kunjungan...buat open house and kita berjumpe....sape yg buat open house??...haruslah ko sbb blh makan western food lagi pon ko pndai buat kek coklat...huahuahuahuhauahu...

ape2 hal pon sahabat ku...frends always.........

enjoy this pic and gelak2 lah ko sbb aku dah debab


5 comments:

amiey lee said...

huhu ko post duluuu...aku tgh mencari gmabr2 lama kta kt poli nih...nk sekali kan dlm entry

amiey lee said...

nak nageessssss hahahaha...oiii aku dh berani la..kekekekekeke

p/s tunggu pembalasan dr aku kakakakakakakaka

still me..A.D.N.I said...

hua hua hua...ko lambat sangat posttt!!..make sure ko post pic aku yang gorjes ok....klu ko post pic aku tgh tido yg ko candid tuh siap ko!!!

Amy Syaquena said...

ala sweetnya dua sahabat nie , jeles amy sebab kawan rapat amy semua tak boleh pakai , terlalu bersosial...

p/s: thanks dear di atas tips tue , amy hargai sangat.if u dont mind leh la kita sharing di facebook , nanti add amy di amy_syaquena@yahoo.com , boleh kita chat di sana , sana , sana..

amiey lee said...

annn aku dh balas hahahahahahaa

http://dvillahati.blogspot.com/2011/07/ini-entry-balas-gaduh-dengan-blogger.html

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner