Thursday, January 28, 2010

5 lima

lima perkara yg aku buat setiap pagi kat ofice..
  1. bace blog org yg aku dah senarai pendekkan...yuppp!!!..aku tak sure kenape blog depa yg aku bace dulu sebelom aku bace paper??!!!..aku sindiri sangat muskill...mugkin membace tentang  gosip2 semasa dan juga pendapat peribadi sesorg adalah lebih best dari membace pendapat bernas dari penulis berita?.....soalan nie blh masuk dalam SPM taun nie..hahahhahaha....
  2. basuh segala cawan yg aku lupe nak basuh petang semlamnya....huhuhuhu...aku sgt bz bt keje ok..tuh yg lupe..boss aku sgt suka bg aku keje byk2..huahuahuahauhau...sib baik bos yg 1 lg tuh dh takde..bos tuh lagi dasat..siap suh ttpkan henset dia klu berbunyi!!...ape kess!!!! takder lak dalam senarai tugas aku!!! a.k.a aku bukan pengotor ok..
  3. sarapan laaa...walau lambatcam ner ponnn..aku ttp akn sarapan..sorg2 pon jadik laa...kesihatan perot amat diutamakan...hahahhaha..boss..jemput makannn....hihihihi..i ader gastrik la boss....(alasan yg sangat kukuh)...tihtihtihtihtih
  4. pakai lipstik...huahuahauhau...makeup itu terapi bg wanita...huahuahuahua..(betulkah???.....no komen)
  5. pikir nk berlakon ape hari tuh....hahahhahahahaha.....opssss!!! aku dah ketahuan (-_-")...huhuhuhuhu....
lima benda dlm handbag aku

  1. lipstik lerrr....mane nk datang lipstik tuh klu bukan dalam handbang aku yg dah macam poket doremon tuhhh...huhuhuhu
  2. handpon.....yg manjang takde kdt nak bt call..hahahha...pengakuan yg sangat sadis dari aku sendiri...uikss..sangat sedeyyy...
  3. panadol...sangat penting sbb bos aku sgt suka bg aku pening kepala...nasib baik takde koyok utk tampal2 kat dahi...lagi mantap lakonan aku tuhhh!!!..hahahahhahaha
  4. instant hand sanitizer...utk menjaga kebersehan...see aku bukan pengotor tau walaupon aku basuh cawan lambat sket dari biasa...heheheh...(kradit pujian utk diri sendiri...)
  5. spek mate..yg hanya aku akan pakai bile nk tengok wayang dan juga bile ade sale...so dari jauh leh mengumpul tenaga utk berebut2 beli barang!!..yeahhhhh.....aku sangat suka menyelit2 dikalangan mereka walaupon pada hakikatnya aku tak mampu pon  nak beli walaupon sale gile2...hahahahhaha....
lima yg lain tuh akan dipikirkan bila ada masa....sekarang nie tgh pikir besok nk buat ape lak...huhuhuhuhu.....


ok..pic nie mmg takde kaitan lagsung dgn post kat atas tuh!!...hahahhaha

2 comments:

permata hati said...

biol aku tgk kek tu ann..hahahaha

still me..A.D.N.I said...

hahahhahaha..uiksss..jgn la biol sekarang..nt aku dah takde kwn yg waras lagi wehh!!

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner