Thursday, November 19, 2009

~AKHIRNYAAAA!!!!!!!!........AKU GUMBIRA!!!!~



igt lagi tak pada gamba nie!!

sekarang umah nie dah jadik hak milik aku sepenuhnya!!!

huahuahuahuahua!!

aku sangat suka dengan berita nie!!
dah berbulan aku tunggu hari nie!!
akhirnya sampai gakk...
genap 90 hari tuh!!

nie dialog aku dgn lawyer aku tuh..

lawyer: assalamualaikum adni...saya noraini..

aku: waalaikumsalam...ye saya...(lembut tuh aku cakap)

lawyer: saya dah ambil cek dari bsn dan telah hantar kepada cimb berserta deposit yg awk bg pada saya malam tadi..jadi full bayaran telah dibuat lah..

aku: yerke? jadi sekarang nie umah tuh dah kompom milik saya lah!! kiranya saya dah boleh pecah masuk umah tuh laaa!!!

lawyer: yup..sekarang dah jadi milik awk laa..dalam hari sabtuh nanti awk dah boleh masuk umah tuh...nanti saya akan hantar segala resit dan dokumen yang berkaitan kepada awk..dan sekarang nie kita tengah tunggu cek untuk bayaran balik lebihan yang telah awk bayar tuh..

aku: hehehehehehe...terima kasih yek..

berakhir je perbualan aku dengan lawyer aku nih...dengan ini rasmi lah yg umah tuh dah jadi milik aku....

umah baru akuuu.....here i comeeeeeeee!!!!!!!





2 comments:

permata hati said...

ann kt mana umah baru ko..hehehehe..tak sabar nak g raya

still me..A.D.N.I said...

kat kajang..
dekat jee ngan umah ko tuh..
don worry..raye depan aku jemput
hahahahhahah

 

StIlL Me A.D.n.I. Design By: SkinCorner